2014-03-25 09:25:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne kapkodjon!

Napi horoszkóp március 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy tűnik, a munka ma menekülés önnek. A jegyében járó Uránusz miatt annyi a belső feszültség, hogy jobb is, ha valamiben levezetésre talál. A munka után még egy kis sportolás is belefér: a javára válik az is. Fárassza el a testét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az utóbbi időben nagyon sokat dolgozott, szinte a munkájának élt. Sajnos a magánélete ennek kárát látta. Itt az ideje, hogy változtasson ezen, és kicsit az otthoniakra helyezze a hangsúlyt. Törődjön többet a partnerével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagy hajtáson van túl, ezért ne legyen lelkifurdalása amiatt, hogy a mai napon kicsit belazul. Ha csak nincs különösen fontos dolga, akkor akár szabadnapot is kivehet, vagy keressen a rutinfeladatoktól eltérő tevékenységet!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne essen pánikba attól, ha a mai napon nem pont úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt eredetileg eltervezte. A jegyében járó Jupiter tartós fényszöge az Uránusszal az elkövetkező időszakban még további meglepetéseket tartogathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ideje lenne átnézni a pénzügyeit! Sok lehet a kinnlevősége, amik miatt akadoznak a saját kifizetései. A behajtáshoz erőfölényt és kitartást kell mutatnia, mert sajnos másképp nem érhet el eredményt. Tegye félre a szociális érzékenységét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szigorúbb oldalát mutatja ma a családtagjainak, amivel nem kis meglepetést okozhat nekik. De van valaki a környezetében, akit tényleg ideje lenne gatyába rázni kicsit. De csak azzal legyen kemény, aki valóban megérdemli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem kellene feladnia minden elvét csak azért, hogy a béke látszatát fenntartsa. A családi összezördülés még nem baj, ha az az egyetlen módja a közös jó megtalálásának. Csak a célt ne tévessze soha szem elől! Akkor békét is köthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sok múlik ma azon, hogy mennyire tud túllépni a múltbeli sérelmein. Azt is vegye figyelembe, hogy nem minden bántás személy szerint ön ellen szól. Emelkedjen felül a kicsinyes egóján! Lássa egészben, magasabb szempontból a dolgokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem kellene folyamatosan két malomban őrölnie. A kettős játszma egy idő után éppen saját magát fogja felőrölni. Ha úgy érzi, hogy már saját magának is árt vele, valamiről le kell mondania. Meg fog lepődni, mennyire megkönnyebbül.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne kapkodjon! Ha folyton siet, a végén éppen azért fog elkésni, mert a rohanásban elfeled valamit. Legjobban tenné, ha a napjait meditációval kezdené. Az önmagában való elmerülés segíthet önnek a tisztánlátásban, megújulásban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön filozofikus alkat, ezért úgy látja, minden úgy van jól, ahogy van. Sajnos a környezetében nem mindenki osztja ezt a véleményét. Nem hunyhat szemet az ő véleményük felett sem! Keresse a kompromisszumos megoldásokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön általában is több magányt, a világtól való félrevonulást igényel. A mai napon legszívesebben ki sem tenné a lábát az otthonából. Ha teheti, tegyen így! Ha nem, akkor legalább egy magányos órát teremtsen ma magának.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: